It is currently Thu Jun 22, 2017 7:31 pmWelcome
Bine ai venit pe romaniaraw

In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!


Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Thu Feb 14, 2013 4:54 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:16 am
Posts: 348
Exista ceva speculatii ca stapanii lumii ar pregati o "solutie" pentru problema suprapopularii. Acestia si-ar dori reducerea populatiei globale la 500 de milioane de oameni, de la 7 miliarde cati suntem acum, adica vor sa moara cam 92% din oameni.
http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones :
A message consisting of a set of ten guidelines or principles is engraved on the Georgia Guidestones in eight different languages, one language on each face of the four large upright stones. Moving clockwise around the structure from due north, these languages are: English, Spanish, Swahili, Hindi, Hebrew, Arabic, Chinese, and Russian.

1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature

http://www.lovendal.net/wp52/pe-31-octo ... -milioane/
http://www.lovendal.net/wp52/un-miliard ... tia-lumii/

In 1968, biologul american Paul Ehrlich scria, in cartea sa, devenita best seller, The Population Bomb, ca „batalia pentru hrana intregii umanitati este pierduta”. El pronostica o crestere masiva a populatiei planetei – ceea ce s-a intamplat – urmata de o foamete fara precedent – ceea ce nu s-a mai intamplat insa.
http://www.revistamagazin.ro/content/view/8171/8/

Sir David Attenborough (faimosul prezentator de documentare, printre care si Planet Earth): Suprapopularea e sursa tuturor problemelor de mediu

2012-10-15 - Profesorul John Oxford, virusolog la Universitatea din Londra, este sigur că în următorii 5 ani omenirea se va confrunta cu o pandemie. El este de părere că efectele vor fi devastatoare. Datorită mobilității foarte mari, virusul se va extinde repede. - http://www.evz.ro/detalii/stiri/Boala-c ... c-100.html
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... years.html
Professor John Oxford at Queen Mary Hospital warns of a pandemic within the next five years
Armageddon: Scientists have warned that a global viral outbreak is inevitable within five years.

Avand in vedere ca igiena oamenilor este incomparabil mai avansata decat ce a fost in trecut, pe cale naturala nu are cum sa apara o pandemie.
Faptul ca oameni de stiinta avertizeaza ca vom avea de a face inevitabil cu o pandemie mi se pare doar o dovada clara ca "ni se coace" ceva.
Criza economica se va atenua incepand cu 2015, si inainte sa iesim complet din ea ne vom confrunta cu un eveniment mult mai catastrofal. Cel putin asta ni se pregateste.

In ce priveste "eficienta" pandemiei in a curata 90% din populatia globala, eu am indoieli foarte mari. Se pare ca SIDA a fost creata in laborator cu scopul precis de a reduce populatia Africii si a dat chix cu brio. Virusul a fost lansat prin diverse campanii de vaccinari. Populatia Africii este cam dubla sau tripla comparativ cu data la care a fost lansat virusul (prin anii 1970).

Daca viitoarea pandemie va omori mai mult de 0,1% din populatie, m-as mira foarte tare. Organismele vii (inclus si corpul uman) au posibilitatea de a-si fabrica anticorpii necesari impotriva oricarui virus.
In plus, nu m-ar mira sa moara mai multi albi din cauza virusului decat africani si asiatici la un loc.

De cativa ani incoace am tot gasit asemenea stiri care anunta viitoarea pandemie. Este vorba despre o minima acoperire de care are nevoie comunitatea stiintifica, pentru a putea spune mai tarziu: "Vedeti? V-am spus noi..". Chiar si filmul Contagion (2011) mi se pare ca face parte din acest mesaj.
Experimentul va da chix, dupa mine, dar intrebarea este daca nu cumva stapanii lumii vor trece la ceva mult mai eficient: foametea, care cu siguranta poate sa curete orice procent din populatia globala.

O sa mai adaug aici ceea ce voi gasi despre acest subiect.


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Thu Feb 14, 2013 5:15 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:16 am
Posts: 348
2 noiembrie 2009 - Următoarea ediţie FP România, care apare pe 9 noiembrie, publică o tulburătoare analiză a posibilităţii apariţiei unei noi „ciume“ în „laboratoarele“ asiaticilor care cresc porci şi păsări. - http://www.adevarul.ro/international/fo ... 86046.html

2012-10-05 - The next human pandemic. By April Dembosky. In his new book, Spillover, award-winning author David Quammen tracks the most deadly pandemics
http://www.ft.com/intl/cms/s/2/e3ebd06a ... abdc0.html
http://www.descopera.ro/dnews/10346842- ... irus-letal

27 Noiembrie 2011 - http://www.romanialibera.ro/tehnologie/ ... 46062.html
Un studiu condus de un grup de oameni de ştiinţă din Olanda a avut ca rezultat crearea unui virus gripal atat de puternic încât ar putea distruge întreaga civilizaţie, relatează Daily Mail.
Virusul mortal este o versiune modificată genetic a H5N1 - virusul gripei aviare, dar se răspândeşte cu o viteză mult mai mare şi poate infesta milioane de oameni în acelaşi timp.
Această cercetare a născut multe controverse şi a scindat lumea oamenilor de ştiinţă, mulţi dintre aceştia fiind de părere că acest studiu nu ar fi trebuit nici măcar demarat.
http://www.realitatea.net/panica-in-lum ... 90966.html
Noul virus, creat în laborator, ar putea ucide jumătate din populaţia Terrei dacă ar ajunge în mâinile unor terorişti.


Practic putem sa presupunem ca SARS, gripa porcina si gripa aviara au fost doar inceputul incercarilor de a produce pandemia cautata.
Virusul ar putea fi vandut unor "teroristi" sau chiar spreiat cu avionul de americani, in diverse campanii de "dezinfectare" prin Africa.

Intrebarea este cum putem sa ne aparam impotriva acestei pandemii, in caz ca vom avea de a face cu ea?
Cred ca raspunsul este evident: alimentatie raw vegan, inceputa cu ceva timp inainte de aparitie pandemiei, ca sa avem corpul pregatit deja la momentul respectiv. Nu putem sa ingrasam porcul in ajun, asa ca nu putem sa avem pretentia sa ne vindecam de un virus puternic din prima zi in care am trecut la raw vegan. Pentru ca s-ar putea sa nu mai prindem a doua sau a treia zi.
In plus, sa consumam alimente cu continut bogat de Vitamina C (lamai, kiwi si care o mai fi). Eventual si suplimente de Vitamina C..


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Mon Mar 11, 2013 2:09 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:16 am
Posts: 348
http://www.doctorulzilei.ro/medicii-bri ... ocaliptic/
Dacă nu sunt luate măsuri de urgență, creșterea rezistenței la antibiotice va lăsa milioane de oameni vulnerabili în fața bacteriilor netratabile. Chiar și operațiile de rutină pot deveni letale. Unii experți sunt de părere că ne întoarcem la era de dinainte de antibiotice. O eră post-antibiotice înseamnă de fapt sfârșitul medicinei moderne. Lucruri comune cum ar fi durerea în gât sau genunchiul julit al unui copil ar putea cauza din nou, moartea.


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Mon Mar 11, 2013 10:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 7:07 pm
Posts: 1683
iod. nu exista rezistenta la iod.

_________________
http://bhairavah.blogspot.com


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Tue Mar 12, 2013 1:55 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:16 am
Posts: 348
Ceva bibliografile?

Exista virusi sau bacterii care pot prolifera iod? Ca varianta pulverizarii deasupra oraselor si satelor pare cam ineficienta. E nevoie de o contaminare, cu un agent patogen.


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Sun Mar 17, 2013 3:54 am 
Offline

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:16 am
Posts: 348
http://www.realitatea.net/cand-va-fi-ur ... 36053.html
Se poate deci alcătui un portret-robot al următorului patogen emergent capabil să declanşeze următoarea mare epidemie în secolul al XXI-lea? Pornind de la constatările enunţate mai sus, ar putea fi vorba de un virus cu ARN, înzestrat cu o mare plasticitate genetică şi contagios prin transmitere respiratorie, de origine zoonotică. Acesta îşi va îndeplini trecerea la om de mai multe ori, fiindu-i suficient un singur succes, obţinut într-o regiune în care s-au produs mari schimbări în privinţa utilizării terenurilor, şi care va fi fost iniţial amplificat la om fără ca acest fapt să ajungă la cunoştinţa autorităţilor sanitare, în sânul unui megalopolis.


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Tue Mar 19, 2013 8:24 am 
Offline

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:16 am
Posts: 348
http://jurnalul.ro/it/stiinta/coronavir ... 39361.html
Coronavirusul face parte dintr-o larga familie ce include virusuri care provoaca simple raceli, dar si SARS, care a provocat o epidemie de "pneumonie atipica" la originea a 800 de morti in lume in 2003.


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Tue Mar 19, 2013 8:16 pm 
Offline

Joined: Thu Dec 27, 2012 6:54 pm
Posts: 15
Sa nu punem, dragilor, drobul de sare inainte. Sfarsitul medicinei moderne nu echivaleaza nicidecum cu sfarsitul omenirii, iar teama de virusi, bacterii, agenti patogeni, este tot un "drob de sare" inoculat cu perseverenta de sistem.
In cazul colapsului medicinei moderne, exista alternativele multimilenare ale medicinelor traditionale orientale, dintre care va recomand calduros "Stiinta Sacra a Vietii" - Ayurveda, care de mai bine de 5000 de ani ofera solutii eficiente si fara reactiile adverse ale medicatiei big-pharma... Totusi, pt omul spiritual, pt omul care este mereu in comuniune cu mama natura, cu principiile sacre ale vietii, nu este necesara aprofundarea nici unui sistem medical spiritual, decat din aspiratia de a evolua si de a-i ajuta pe semeni..
In ce priveste raportarea la virusi/bacterii/agenti patogeni, cum spuneam, de prea multa vreme omul "modern/civilizat" a fost conditionat/intoxicat cu postulatele pseudo-stiintei oficiale.. Dati-mi voie sa va sochez, spre trezirea voastra din ratacirea in care ne-a dirijat sistemul..

http://quibono.net/era_post_antibiotica.html
http://quibono.net/istoria_pierdut259_a.html
http://quibono.net/misterul_microorg_pl.html
http://quibono.net/dezastrul_medicinei_.html
http://quibono.net/uimitoarele_minuni_g.html
http://quibono.net/virusuri_bacterii_35.html
Chiar daca bibliografia recomandata este cam cuprinzatoare, va va lumina pana la nivelul... "evrika!". ;)
Macar aceste articole mai pot fi lecturate pe site-ul quibono.net. Cele cu tinta spre vaccinuri, deja sunt invalide. De ce oare?...
Oricum, recordmenului national al longevitatii (148 de ani!), sigur nu i-a fost frica de virusi s.a... S-a nascut cu vreo 18 ani inaintea impostorului Pasteur, si deci nu a fost vaccinat niciodata, in schimb a trait mai toata viata zi si noapte sub cerul liber, eventual cat mai aproape de coada animalelor... Ceea ce imi confirma o alta ipoteza: aceea ca "aerosolii" naturali din preajma animalelor, provenind din transpiratia/urina/balega cailor si vacilor (apropo, in India vacile si pudra din balega sunt considerate sacre), au efecte protectoare puternic antibacteriene. In timpul epidemiilor de ciuma s.a., singurii suprvietuitori siguri, desi veneau in contact cu mortii infectati, erau cei care stateau mai toata ziua in saua calului, ba mai si dormeau in grajd...
Si ca sa nu fiu luata drept nebuna, chiar si dupa atatea argumente, iata concluzia ultima de la prima conferinta a medicilor de familie din Ro:
"
Poate ca o incercare de convietuire in echilibru a omului cu microorganismele ar fi mai realista. Acest lucru ar implica acordarea unei atentii cel putin la fel de mari intaririi imunitatii generale, nespecifice, prin care organismul sa poata contracara orice eventuala agresiune externa."
http://www.ecolife.ro/articole/sanatate ... ioase.html
Toate acestea fiind zise, mai considerati oportuna panica pt o facatura de pandemie a la big-pharma?..


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Tue Mar 19, 2013 8:44 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 25, 2010 3:46 pm
Posts: 596
Location: Sibiu
Kali, ai zis si ai zis bine. Si eu zic ca e neintemeiata panica asta cu pandemiile, dar nah, fiecare vede lumea in felul lui.


Report this post
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Teoria conspiratiei - se pregateste o pandemie?
PostPosted: Wed Mar 20, 2013 6:15 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 01, 2009 7:07 pm
Posts: 1683
felicitari celor care au tradus acele articole, e foarte bine sa fie popularizate.

tot saitul e foarte misto, de altfel.

aceste informatii se gasesc si pe forum, dar necesita lectura... :P

the-preomorphic-microbial-organisms-t642.html
150-de-ani-de-cunoastere-suprimata-t421.html
aids-hoax-10-reasons-why-hiv-is-not-the-cause-of-aids-t160.html
vaccinarea-t466.html
the-soil-theory-of-disease-t116.html

_________________
http://bhairavah.blogspot.com


Report this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred