In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!
Eu o sa comand maine seminte de canepa de pe http://www.canah-shop.ro/info-1-produse ... anepa.html, mai vrea cineva? Transportul este 25 de lei, deci cu cat suntem mai multi cu atat mai ieftin va fi transportul. Eu am mai gasit 3 persoane, deci suntem 4 pana acum. Let me know daca vreti si voi. Puuup
In piata la Gorjului este un domn care vinde seminte de canepa cu 15 ron / kg. Nu stiu daca vine chiar zilnic dar il vad foarte des, vinde in zona de piata acoperita, in hala.
Mai are si seminte de mei nedecorticat si floarea soarelui in coaja.
_________________ Be yourself, everyone else is taken.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum