In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!
Din cate stiu eu, nu este raw cea de la Sano Vita. Dac-ar fi fost, probabil ca ar fi trecut mare si lata informatia asta pe pachet. Stiu ca se gaseste totusi in Ro si pudra de carob cruda - la magazinul Unei...sau poate vrei sa iei din UK de pe gojiking.co. uk
Din cate stiu eu, nu este raw cea de la Sano Vita. Dac-ar fi fost, probabil ca ar fi trecut mare si lata informatia asta pe pachet. Stiu ca se gaseste totusi in Ro si pudra de carob cruda - la magazinul Unei...sau poate vrei sa iei din UK de pe gojiking.co. uk
Multumesc Gabriela ... Asa ma gandeam si eu ... ca nu e raw. magazinul Unei ? pe unde e ?
pe langa intrebarea "e sau nu cruda?" mai trebuie sa ne punem o intrebare: "mai are sau nu valoare germinativa?" pt ca daca nu mai are mai bine mancam pamant. e chiar mai bine cu pamantu ca mai gasim si ceva bacterii p'acolo.
boabele de cacao nu pot fi extrase fara a fermenta nucile. in urma fermentarii mai raman doar o mica parte vii (capabile sa germineze) astfel ca dintr-un pachet de boabe daca avem noroc gasim 5 bucati ce pot incolti. iara pudra ar trebui consumata in 2-3 zile dupa macinare. ia faceti un test cu boabe de coriandru rasnite si lasate cateva zile, aopi rasniti iar cateva boabe si comparati gustul si mirosul cu pudra veche. daca ati folosi pudra veche ar trebui sa puneti de cateva ori mai multa ca sa i se simta gustul. cu alte cuvinte uitati de pudre si cumparati doar boabi.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum