|
|
It is currently Wed May 16, 2012 3:47 pm
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
Bine ai venit pe romaniaraw
In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!
|
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|
| Author |
Message |
|
Torin
|
Post subject: Sirop de orez brun (brown rice syrup) Posted: Mon Oct 10, 2011 4:45 pm |
|
Joined: Mon Nov 22, 2010 12:49 pm Posts: 206 Location: Paradiso perduto
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Brown_rice_syrupDin anumite motive, ma foarte intereseaza asa ceva. A vazut cineva, hoinarind prin Bucuresti, o asemenea minunatie? E o banalitate de produs, totusi eu nu l-am vazut prin rafturi.
_________________ Humans have evolved to be absolute champions at bullshitting themselves! Anthony Colpo
|
|
| Top |
|
 |
|
Gabriela
|
Post subject: Re: Sirop de orez brun (brown rice syrup) Posted: Mon Oct 10, 2011 6:52 pm |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
Torin
|
Post subject: Re: Sirop de orez brun (brown rice syrup) Posted: Mon Oct 10, 2011 7:37 pm |
|
|
|
Gabriela, multumesc, dar nu intimplator am facut precizarea ca l-as vrea la indemina, la raft, (chiar real, carrefour, de ce nu?), e totusi o banalitate de produs si teoretic cu nimic mai breaz dpdv al raritatii fata de agave & artar de exemplu, care au inceput sa se gaseasca pe toate drumurile. Decit sa-l iau din SUA mai bine ma lipsesc, nu e nici pe departe un superfood care sa merite batai de cap, costuri de transport si saptamini de asteptare.
_________________ Humans have evolved to be absolute champions at bullshitting themselves! Anthony Colpo
|
|
| Top |
|
 |
|
Gabriela
|
Post subject: Re: Sirop de orez brun (brown rice syrup) Posted: Mon Oct 10, 2011 10:01 pm |
|
|
Nu am vazut prin Bucuresti asa ceva, si pot sa ma "laud" ca am cercetat destule magazine naturiste, plafaruri, raioane dedicate prin supermarketuri. Cel mult sirop de orez ne-brun. Asa ca m-am gandit sa ofer the next best thing: cumparaturile online (pentru mine sunt the first best thing, dar gusturile nu sunt discutabile  ). Agave si artar se gasesc mai peste tot, intr-adevar, dar, din motive ce-mi scapa, nu si orezul brun. Magazinul online ale carui produse sunt mentionate de mine mai sus are taxe de transport modice (pana spre zero uneori) si durata transportului este in medie de 1-max. 2 saptamani, dar fiecare isi stabileste prioritatile si ia hotarari in consecinta.
|
|
| Top |
|
 |
|
firdesoare
|
Post subject: Re: Sirop de orez brun (brown rice syrup) Posted: Tue Oct 11, 2011 12:11 pm |
|
|
Salutare Ai putea incerca si la magazinele chinezesi. Am vazut sigur sirop de orez, nu stiu daca si brun, nu am fost atenta la detaliu, caci nu-l cautam musai. E un magazin un pic camuflat, pe Soseaua Colentina, intre intersectia cu soseaua Fundeni si Carrefour Colentina. E pe partea dreapta de mers spre Carrefour, trebe uitat bine in vitrine, caci e mic si scapa privirii. Uneori se termina marfa repede, caci e mai aproape de comunitatea de chinezi care locuieste in Colentina dar poti intreba. sau la cele cateva magazinele cu mancare cinezeasca din Dragonul Rosu. Cel mai aprovizionat pe care il stiu eu este in Mall-ul lor cel mai mare (Dragonul Rosu Mega Shop de pe harta asta http://www.dragonul-rosu.ro/harta-dragonul-rosu.html ). La etajul 1, vis-a-vis de un magazin cu lenjerii de pat si draperii. Doamna vanzatoare vorbeste putina romana si de obicei e amabila sa expice ce e fiecare lucru (majoritatea etichetelor sunt doar in chineza). Mai este inca unul undeva intre Dragonul Rosu 1-4 (de pe harta). Are banner mare afara. Sper sa gasesti 
|
|
|
| Top |
|
 |
|
firdesoare
|
Post subject: Re: Sirop de orez brun (brown rice syrup) Posted: Tue Oct 11, 2011 12:42 pm |
|
|
completare: am gasit pe net despre magazinul de pe Colentina. Are o fotografie, poate ajuta la identificare Poti incerca, poate au.
|
|
| Top |
|
 |
|
Torin
|
Post subject: Re: Sirop de orez brun (brown rice syrup) Posted: Fri Oct 14, 2011 4:48 pm |
|
|
Multumesc pentru idee.  Colentina - Carrefour Colentina - Dragonul Rosu nu sint locatii pe care le-as putea numi imediata vecinatate, dar am un coleg care locuieste taman in acel cartier. Voi apela cu incredere. 
|
|
| Top |
|
 |
|
Page 1 of 1
|
[ 7 posts ] |
|