It is currently Fri Jul 28, 2017 3:54 pmWelcome
Bine ai venit pe romaniaraw

In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!


Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Sugestie - "sticky" (vezi si) in primul post din threaduri
PostPosted: Mon Apr 15, 2013 12:37 am 
Offline

Joined: Mon Mar 05, 2012 12:16 am
Posts: 348
Ar fi foarte util pentru cei care citesc un topic (thread), sa stie ca exista si alte topicuri pe aceeasi tema sau pe subiecte conexe.
De exemplu, pentru cel care citeste topicul Gel de dus, sampon pasta de dinti, ar fi foarte util sa stie ca exista si topicul Spalatul pe dinti - de cand, de ce? Natural?. Exista multe asemenea cazuri - si vor aparea inca multe altele.
Varianta cautarii cu "search" sau Google este mult prea greoaie - consuma mult timp si s-ar putea sa nu nimeresti termenii potriviti pentru a gasi celelalte topicuri relationate.

Asa ceva se poate rezolva daca inaintea primului mesaj din acel thread se adauga un mesaj in care se mentioneaza legaturile catre celelalte topicuri inrudite.
Daca nu se poate insera un mesaj inaintea primului mesaj din topic, atunci se poate adauga informatia in primul mesaj din topic (de catre un admin).

Saiturile organizate in gen Wiki au in general sectiunea "Vezi si" in articole, unde esti indrumat sa citesti informatii pe teme similare si asta ajuta enorm pe cel care doreste sa se informeze. O combinatie intre facilitatile forumurilor si wiki-urilor mi se pare super tare.


Report this post
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred