It is currently Wed May 16, 2012 3:46 pm

Welcome
Bine ai venit pe romaniaraw

In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Masline crude
PostPosted: Wed Dec 29, 2010 2:37 pm 

Am gasit o sursa online de masline nepasteurizate si organice pe site-ul: http://www.mani-shop.com/sess/utn;jsessionid=154d1b0c7b1f2d6/shopdata/index.shopscript (Grecia)
Le-am scris mail intrebandu-i care din produsele lor sunt crude si vegane si mi-au raspuns foarte prompt: maslinele pastrate in ulei de masline si cele Al naturale. Celelalte (maslinele "in brine" si cele umplute cu diverse, precum si pastele de masline) sunt tratate termic.
Pe site scrie ca ofera discount de 10-15% la comenzi mai mari si, depinzand de marimea comenzii (peste EUR 100) au si transport gratuit. E cineva interesat sa ne asociem la o comanda mai mare ca sa putem beneficia de reduceri? Eu stau in Bucuresti si as vrea sa fac o comanda inainte de revelion... medium20

Report this post
 Profile  

Post subject: Re: Masline crude
PostPosted: Sat Jan 01, 2011 4:39 pm 

Eu sunt interesata. Poate facem o comanda comuna.
Am vazut ca au si 3kg de masline la 65 euro. Ma intreb cat tin dupa ce deschizi cutia...

Report this post
 Profile  

Post subject: Re: Masline crude
PostPosted: Sat Jan 01, 2011 7:55 pm 

E oricum recomandat sa le tii la loc intunecos si racoros, la frigider cred ca rezista bine. Iti trimit mesaj privat ca sa discutam detaliile tranzactiei :D

Report this post
 Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ]