It is currently Wed May 16, 2012 3:44 pm

Welcome
Bine ai venit pe romaniaraw

In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: dieta si evolutia spirituala
PostPosted: Thu Dec 30, 2010 12:28 pm 

floridemar wrote:
Dar pe de alta parte cred ca alimentatia e doar o etapa - nu e totul. Unii oameni o pot sari ca sa zic asa ca sa se dezvolte spiritual. Sunt oameni deosebiti in jurul meu, care apreciaza viata, gandesc armonios si sunt echilibrati fara sa acorde prea mare atentie la ceea ce mananca. Pana la urma cred ca fiecare are calea lui spirituala..

nici o etapa nu nu poate fi sarita - atunci cind o sari, poti face doar cel mult un "preview" al etapelor ulterioare, si doar pina la un punct. in final te vei bloca, si vei fi obligat sa te intorci sa-ti TERMINI fundatia, inainte de a trece la constructia etajului urmator ... logic.

este o greseala foarte comuna, confuzarea contextului gen "nu conteaza ca bag in mine jeg ca un drogat si nu ma pot controla cind imi curg balele, eu sint acest SPIRITUAL, pentru ca nu ma enervez" - sau alta aberatie similara... si porcul "apreciaza viata" in mocirla, dar atunci cind un om traieste la _acel_ nivel de "echilibru", e doar demn de mila, nicidecum "spiritual", indiferent cit de indolent, pardon "armonios" ar parea... si e doar o problema de timp pina cind universul ii va "comunica" asta in singurul "limbaj" pe care-l intelege un astfel de intelect: "bubele-n cap".

de asta orice cale spirituala traditionala pune accent pe dieta stricta si alchimizarea corpului - prostia asta cu "libertate totala" este doar o inventie new-age recenta, a hipiotilor nauci in cautare de justificari... "spiritualitate" de macdonalds, ca sa zic asa.

jmo - critical like always...sorry dar asa vad lucrurile.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page Previous  1, 2