|
|
It is currently Wed May 16, 2012 3:44 pm
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
|
Bine ai venit pe romaniaraw
In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!
|
| Author |
Message |
|
Theo
|
Post subject: Re: Comanda presa manuala de ulei facut acasa 'la rece' PITE Posted: Thu Sep 08, 2011 6:16 pm |
|
|
Super! Asteptam cu nerabdare verdictul 
_________________ Be yourself, everyone else is taken.
|
|
| Top |
|
 |
|
Claude
|
Post subject: Re: Comanda presa manuala de ulei facut acasa 'la rece' PITE Posted: Wed Sep 28, 2011 8:58 am |
|
|
|
Buna, Gabriela! Doresc doar sa te anunt ca si eu sunt `on` (ti-am trimis si mail dar ma gindeam ca poate ti-o fi intrat la spam). Oricind ai vesti despre colet, anunta-ma oriunde ti-e mai la indemina. Sa ai zile frumoase! Claudia.
|
|
| Top |
|
 |
|
Gabriela
|
Post subject: Re: Comanda presa manuala de ulei facut acasa 'la rece' PITE Posted: Wed Sep 28, 2011 4:40 pm |
|
|
Au venit presele, iar majoritatea si-au si intalnit proprietarii  Ti-am scris mesaj. Apropo, daca cineva a inceput sa foloseasca presele ne poate scrie un review?  Eu cu mare rusine marturisesc ca nici nu mi-am scos-o din tipla..inca
|
|
| Top |
|
 |
|
majormark
|
Post subject: Re: Comanda presa manuala de ulei facut acasa 'la rece' PITE Posted: Wed Mar 21, 2012 4:27 pm |
|
|
|
Salut,
A folosit cineva presa aceasta pentru nuca de cocos? iese macar crema de nuca?
PS: am si eu un exemplar pe care l-am incercat doar o data cu niste nuci normale neincalzite.
|
|
| Top |
|
 |
|
iuliameda
|
Post subject: Re: Comanda presa manuala de ulei facut acasa 'la rece' PITE Posted: Fri Mar 23, 2012 10:24 am |
|
|
|
va salut, sint pe cale de a-mi cumpara presa impreuna cu cativa prieteni carora le-am recomandat-o si as dori niste impresii de la persoane in cunostinta de cauza, in principal pentru a sti ce sa le spun celorlalti, la ce sa se astepte de la aceasta unealta, eu nu sint pretentioasa dar n-as vrea ca cineva care ia presa la recomandarea mea sa fie dezamagit... deci, ati pus-o la treaba?
|
|
| Top |
|
 |
|
bhairava
|
Post subject: Re: Comanda presa manuala de ulei facut acasa 'la rece' PITE Posted: Sun Mar 25, 2012 4:50 pm |
|
|
|
DA, AM CUMPARAT-O EU.
ESTE UN JEG.
NU ARUNCATI BANII PE MIZERIA ASTA,
pe linga faptul ca are un debit extrem de mic (e de jucarie), mai trebuie sa 'nimeresti' si FOARE precis TEMPERATURA si UMIDITATEA semintelor care se vor presate.
parerea mea este ca am aruncat banii pe ea.
o presa de ulei serioasa se face TOT cu cric hidraulic.
_________________ http://bhairavah.blogspot.com
|
|
| Top |
|
 |
|
Gabriela
|
Post subject: Re: Comanda presa manuala de ulei facut acasa 'la rece' PITE Posted: Mon Mar 26, 2012 11:46 am |
|
|
|
Din pacate aceeasi parere proasta o am si eu despre presa. Poate nu am incercat indeajuns, cu destule sortimente de nuci/seminte, dar primul experiment m-a cam descurajat. Am testat seminte de in si, dupa o mizerie cumplita cu semintele, abia am reusit sa scot vreo cateva picaturi de ulei. De-atunci am abandonat presa printr-un colt. Poate-mi fac oarece curaj sa testez alte seminte, dar nu intentionez in viitorul apropiat..
|
|
| Top |
|
 |