|
|
It is currently Wed May 16, 2012 3:42 pm
|
View unanswered posts | View active topics
| Welcome |
Bine ai venit pe romaniaraw
In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!
|
| Author |
Message |
|
teodoca
|
Post subject: Care este cel mai bun storcator? Posted: Sun Nov 15, 2009 2:53 pm |
|
Joined: Wed Sep 09, 2009 1:50 am Posts: 128 Location: Bucuresti
|
|
Apropo de sucuri, voi ce storcatoare aveti?
Eu am unul mai mic, destul de bun pentru cat suc beau acum, dar as vrea unul mai performant si nu stiu de care sa-mi iau... Asta pe care il am trebuie curatat din cand in cand ca se umple si nu pot stoarce orice cu el (de ex struguri). Am citit ca cele mai performante (twin gear) nu trebuiesc curatate in timp ce faci suc, pastreaza mai multi nutrienti decat celelalte, sunt facute din bioceramica si nu oxideaza sucul si poti stoarce cu ele si verdeturi, frunze, iarba de grau.. etc
In afara vad ca e laudat Green Star, am gasit si la noi Green Power (nu pare a fi aceeasi firma dar vad ca se chinuie sa imite) care are o descriere asemanatoare cu cele din afara... Stiti daca se gaseste si la noi Green Star? Ce alte storcatoare aveti si recomandati?
_________________ http://magicreminders.blogspot.com
|
|
| Top |
|
 |
|
bhairava
|
Post subject: Re: Care este cel mai bun storcator? Posted: Mon Nov 16, 2009 2:01 am |
|
|
cum am facut eu: www.ebay.co.uk, search "twin gear juicer", si ia-ti ce-ti permiti. adaosul baietilor "de la noi" este imens  iesi mult mai ieftin cu el luat de pe ebay, plus transport. si fiind luat din anglia, nu platesti nici vama.
_________________ http://bhairavah.blogspot.com
|
|
| Top |
|
 |
|
teodoca
|
Post subject: Re: Care este cel mai bun storcator? Posted: Wed Jan 13, 2010 1:27 am |
|
Joined: Wed Sep 09, 2009 1:50 am Posts: 128 Location: Bucuresti
|
pana la urma mi-am luat un Green Star din UK (mersi ausar de sugestie  ) A fost foarte simplu sa comand si a ajuns in cateva zile. Ce-i drept cam scump dar eu zic ca merita! Si daca tot am luat storcatorul mi-am luat si un blender de la Blendtec si un aparat de deshidratat Excalibur.. ca sa fie investitia mai serioasa  Sincer cred ca nici n-am constientizat exact cat am dat pe ele, dar acum ca le am is tare incantata!! Fac la sucuri si la smoothies toata ziua  Astept cu nerabdare si deshidratatoru' comandat din USA
_________________ http://magicreminders.blogspot.com
|
|
| Top |
|
 |
|
anca14
|
Post subject: Re: Care este cel mai bun storcator? Posted: Sun Jan 24, 2010 9:25 pm |
|
|
|
Ma gandesc si eu sa fac pasul cel mare si sa imi iau un storcator. As mai vrea si un tocator care sa marunteasca morcovii, telina, sfecla etc., ca sa nu ma mai chinuiesc cu razatoarea. Momentan am doar blendar.
M-ar ajuta foarte mult sa stiu ce ustensile (in principal storcatorul) v-ati luat, cat au costat si cat de multumiti sunteti de ele.
|
|
| Top |
|
 |
|
unaculuna
|
Post subject: Re: JURNAL: Ce-ai mancat azi? Posted: Mon Mar 01, 2010 1:25 am |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
rawgarlic
|
Post subject: Re: JURNAL: Ce-ai mancat azi? Posted: Mon Mar 01, 2010 11:44 am |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
unaculuna
|
Post subject: Re: JURNAL: Ce-ai mancat azi? Posted: Mon Mar 01, 2010 11:54 am |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
sunbeam
|
Post subject: Re: JURNAL: Ce-ai mancat azi? Posted: Mon Mar 01, 2010 4:33 pm |
|
|
_________________ "The world around us is nothing more and nothing less than a reflection of what have we become from within"
|
|
| Top |
|
 |
|
Gabriela
|
Post subject: Re: JURNAL: Ce-ai mancat azi? Posted: Mon Mar 01, 2010 4:49 pm |
|
|
|
| Top |
|
 |
|
rawgarlic
|
Post subject: Re: Care este cel mai bun storcator? Posted: Mon Mar 01, 2010 9:29 pm |
|
|
Eu ma bag, aduc si o tavita de iarba daca e  , problema este insa ca storcatorul meu este Max Juicer nu Green Power Ar fi fost bine daca as fi luat Green Power. Si din cate vad eu in poze Samsonu' asta seamana oarecum cu Max Juiceru' (sau invers). Samsonu' pare mai solid parca. Eu sunt dezamagit de al meu pt ca atat axul cat si sita s-au crapat. Posibil sa-l fi si folosit eu in exces mai ales la nuca de cocos pt unt  . dar totusi are doar 6 luni.
_________________ http://www.youtube.com/garlicraw
|
|
| Top |
|
 |