In momentul de fata, vezi forumul ca "vizitator", ceea ce iti da un acces limitat. Prin crearea unui cont, capeti dreptul de a posta raspunsuri si a crea noi topicuri, de a raspunde la poll-uri, a upload-a fisiere si a comunica privat cu restul membrilor. Crearea unui cont e gratuita, simpla si rapida, deci inregistreaza-te acum!
Mi-am cumparat un dispozitiv de vidat si intentionez sa usuc fructe, legume si sa le pastrez in pungi vidate. Imi puteti spune daca este o idee buna ? Nu vreau sa ma trezesc ca se strica recolta mea bio in pungile "frumos" vidate. Aveti un catalog cu durata de pastrare in astfel de conditii ?
Eu am tot cautat pe net si nu am gasit mare lucru. Ceva pe site-ul beorganic dar nimic mai mult. Va multumesc !
O amica dea mea si-a luat ceva de la zepter (http://www.zeptercookwaremi.com/vacsy.htm) si are o carticica care ii spune cam cat rezista mancarea vidata. Am gasit si la ei pe net un tabel cu durata de pastrare.
Tot ce este uscat se păstrează ideal în pungi de hârtie (ideal hârtia fără tipărituri pe ea) sau în borcan de sticlă care se prezintă uscat bine (ideal capacul borcanului învelit cu o bucată de hârtie). Plasticul și metalul în contact cu mediul înconjurător sunt predispuse la umezeală și deci oxidare sau intrare în putrefacție (spune-i cum vrei). Durata de valabilitate la produsele uscate indicat nu mai mult de șase luni pentru o nutriție cât mai bună, căci altfel nelimitată.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum